Cine sunteti voi?

Voi sunteti multi si sunteti ca si noi. Va atrag activitatile simple si distractive care au un impact pozitiv asupra mediului si asupra celor din jur. Vreti sa traiti o viata responsabila si mai ‚verde’, sa faceti lumea un pic mai buna, dar nu prea sunteti siguri cum.

Cum va puteti implica?

Ne-ar placea sa auzim ideile voastre, de orice fel – activitati, proiecte, carti, subiecte de discutie sau orice alte initiative. Ne-ar placea sa primim si propuneri de colaborare. Oricine este interesat sa discute cu noi, fie pentru a ne ajuta, fie pentru a ni se alatura, ne poate contacta pe email la adresa contact[at]aret.ro

Ne-ar placea sa primim propuneri si de la organizatiile interesate de colaborare sau de a ne oferi sprijin. Contactati-ne! Vrem sa stim mai multe despre voi!

Schimbarea incepe aici!

Doneaza!

Ne puteti ajuta financiar?

Bineinteles ca puteti! Fie prin directionarea celor 2% din impozitul pe salariu catre asociatia noastra sau prin simple sponsorizari, ne puteti incuraja sa continuam sa ne extindem comunitatea.

Cu siguranta ne-ar fi de folos orice ajutor financiar sau in bunuri. Multe informatii asteapta sa fie adunate, site-uri sa fie dezvoltate, carti sa fie scrise, jocuri dezvoltate, campanii comunicate, si multe altele.

Detaliile noastre financiare sunt:

Asociatia Romana pentru Educatia Tinerilor
Infiitata conform hotararii nr. 14/J/21.04.2009
Sediu social: Strada 1 Mai, nr. 24B, Mangalia, Constanta
C.I.F. 25586399
Cont: RO03 RZBR 0000 0600 1172 2401
Banca: Raiffeisen Bank S.A.

Cum donezi?

Completeaza formularul 230 (descarca aici in format .doc) pentru venituri din salariu, formularul 200 (descarca aici in format .doc) (pagina 4, punctul 3, pentru venituri din activitati independente cum ar fi drepturi de autor sau chirii) sau ambele formulare daca ai obtinut venit de ambele tipuri.

Dupa ce completezi formularul, il depui la registratura Administratie Fiscale de care apartii sau, alternativ, o poti trimite prin posta catre aceasta, cu confirmare de primire. Data limita este 15 mai 2010, pentru venituri realizate in 2009.

Este bine de stiut ca nu trebuie sa completezi suma neaparat. Institutia fiscala o calculeaza si o vireaza conform legii.

Cum vom cheltui banii?

Cum altfel decat pe masini electrice, haine din bumbac ecologic, lazi de vin certificat organic?!

Nu va ingrijorati, glumim. :)

Vom folosi toate fondurile primite pentru a dezvolta si promova programele noastre si pentru a incuraja cat mai multi tineri sa ni se alature.

Implica-te!

O lume mai buna si mai fericita pentru toata lumea! Toti putem sa o construim daca o vom trai zilnic si daca vom comunica cu alte persoane. Nu va multumiti cu altceva!

Fiti voluntari pentru noi si va vom ajuta sa raspundeti la intrebarea "Ce ai facut astazi pentru a schimba lumea?"

Ia initiativa!

Deci, ce puteti face chiar acum?

Raspunsul este cu siguranta: Multe! Cel mai important lucru este sa va puneti pe treaba!

Informati-va: cititi informatiile puse la dispozitia voastra pe CeasulCuc.ro. Pasul urmator este sa va implicati intr-unele dintre activitatile prezentate si sa va schimbati comportamentul zilnic. Daca deja ati facut cateva dintre aceste activitati, bateti-va usor pe umar. Ati inceput un lucru grozav! Pasul urmator este ....sa faceti mai multe!

Dati de veste in tara! Spuneti tuturor prietenilor ce faceti, scrieti pe blog, sau mai ales - povestestiti-i lui KuKu!

Provocati-va prietenii! Pentru ca ideea noastra sa devina realitate trebuie sa implicam cat mai multe persoane, asa ca scoateti-va agenda si provocati-va prietenii!

Cumparati cartile noastre, cititi-le, oferiti-le prietenilor, familiei sau oricui credeti ca ar fi interesat.